Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Για τις αθλητικές υποδομές συζήτησαν “Φίλων”-Μ. Υδραίου

Τη δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Μερόπη Υδραίου  επισκέφτηκε την Τετάρτη 6/7  αντιπροσωπεία της διοίκησης του νεοσύστατου σωματείου προώθησης-δημιουργίας αθλητικών υποδομών Κέρκυρας “Φίλων”.

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι του σωματείου ενημέρωσαν για τους στόχους τους, ενώ έγινε και συζήτηση, που αφορούσε τις αθλητικές υποδομές στον τόπο μας.

Η Κέρκυρα αξίζει να αλλάξει σελίδα…

Αναφερόμενη στη συνάντηση αυτή, η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων,  δήλωσε: Σε μια πολύ παραγωγική συζήτηση με το νεοσύστατο σωματείο ΦΙΛΩΝ, το οποίο απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό, ενδιαφέρονται για την αναβάθμιση των υποδομών μας και για το μέλλον των αθλητικών νιάτων μας, και σε ενημέρωση για τις αθλητικές υποδομές και τα έργα σε εξέλιξη για τη νεολαία μας. Για να προχωρήσουμε μπροστά πρέπει να είμαστε σύμμαχοι στα καλά και να μας επισημαίνοται τα λάθη, οι παραλείψεις και τα κακώς κείμενα για να τα διορθώνουμε και να γινόμαστε καλύτεροι. Η Κέρκυρα αξίζει να αλλάξει σελίδα σε αυτόν τον τομέα και αυτοί που ασχολούμαστε με αγάπη και μεράκι, ενωμένοι θα το καταφέρουμε.

Ο “ΦΙΛΩΝ”

Από το φθινόπωρο του περασμένου έτους, συντοπίτες μας, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό, ανήσυχοι για την εικόνα, που παρουσιάζουν οι αθλητικές υποδομές στον τόπο μας, αποφάσισαν να ιδρύσουν ένα σωματείο, προκειμένου να συσπειρώσουν όλους όσους έχουν τους ίδιους προβληματισμούς και να τους εκφράσουν μέσα από ένα νομικό πρόσωπο. Στις 21 Μαρτίου 2022 η πρωτοβουλία αυτή πήρε σάρκα και οστά, αφού αναγνωρίστηκε από το Ειρηνοδικείο Κέρκυρας  η ίδρυση του κοινωνικού σωματείου , μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία : «ΦΙΛΩΝ». Τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου, ενημέρωσαν με δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους σκοπούς ίδρυσης του ‘ΦΙΛΩΝ”: “Θέλουμε να γνωρίζετε ότι ούτε περισσότερες γνώσεις ούτε περισσότερη εμπειρία έχουμε από όλους εσάς . Απλά είμαστε ίσως οι πρώτοι που αποφασίσαμε τους προβληματισμούς μας , σε ότι αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Κέρκυρας, να τους συσπειρώσουμε και να τους εκφράσουμε συλλογικά μέσα από ένα νομικό πρόσωπο. Στόχος είναι, όσο δυνατόν περισσότεροι Κερκυραίοι να συμμετάσχουν σε αυτή τη δύσκολή προσπάθεια που κάνουμε. Στην ψηφιακή εποχή που ζούμε ως μέλη λογίζονται και οι ακόλουθοι μιας διαδικτυακής σελίδας. Είναι λοιπόν απαραίτητο η σελίδα του συλλόγου <<ΦΙΛΩΝ>>να προωθηθεί σε όσο γίνεται περισσότερους χρήστες ψηφιακών μέσων και αυτό μπορείτε να το κάνετε μόνο ΕΣΕΙΣ. Τέλος θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να μοιράζεστε μαζί μας προβληματισμούς, ιδέες και προτάσεις . Δημιουργώντας δεξαμενή ιδεών μπορούν να προκύψουν πολύ ενδιαφέρουσες συνθήκες”.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Στις  18-04-2022 πραγματοποιήθηκε  η 1η Τακτική Γενική Συνέλευση του σωματείου «ΦΙΛΩΝ» και παράλληλα οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου & μελών  Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο στη συνέχεια συγκροτήθηκε ως εξής

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σκέμπρης Ιωάννης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κωστάλης Κωνσταντίνος

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Κουτσοθεόδωρος Γεώργιος

ΤΑΜΙΑΣ: Παπασταμάτης Γεώργιος

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ: Μικρούλης Κωνσταντίνος

ΜΕΛΗ:

Γρηγορίου Βασίλειος

Αντωνόπουλος Ανδρέας

Γουλής Ανδρέας

Τσαγκάνης Γεώργιος

Κασσίμη Αγγελική

ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΗ:

Αργαλιάς Ιωάννης

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!