Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Στο Σιάτλ προετοιμάζεται η Σπ. Καρύδη με την Εθνική για το Παγκόσμιο

Η εθνική μας ομάδα στίβου, που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όρεγκον των ΗΠΑ, εδώ και λίγα 24ωρα απολαμβάνει τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου Husky Track στο Σιάτλ

Ανάμεσά στους αθλητές της Εθνικής και η κερκυραία πρωταθλήτρια στο τριπλούν Σπυριδούλα Καρύδη (φωτο). 

Το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας της εθνικής μας ομάδας είναι σε πλήρη εξέλιξη και πλέον η σκέψη όλων κινείται σε ρυθμούς Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Στο Σιάτλ ταξίδεψαν τα 13 από τα 17 μέλη της ομάδας μας, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να προσαρμοστούν από το πολύωρο ταξίδι, αλλά να πραγματοποιήσουν ανεπηρέαστα την προπόνηση τους. Η εθνική ομάδα θα μείνει στο Σιάτλ μέχρι τις 12 Ιουλίου, όπου θα μεταβεί στο Όρεγκον, εκεί όπου στις 15 του μηνός θα ξεκινήσει το 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Στο Σιάτλ έχουν ταξιδέψει οι Κυριακή Φιλτισάκου, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Μίλτος Τεντόγλου, Χρήστος Φραντζεσκάκης, Μιχάλης Αναστασάκης, Σταματία Σκαρβέλη, Σπυριδούλα Καρύδη, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, Ελίνα Τζένγκο, Έφη Κουρκουτσάκη, Νικόλ Κυριακοπούλου και Ελένη Πόλακ. 

Στις 12 του μηνός, απευθείας στο Όρεγκον θα μεταβούν οι Κατερίνα Στεφανίδη, Εμμανουήλ Καραλης, Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και Τατιάνα Γκούσιν.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!