Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΡΙΚΕΤ

Κέρκυρα: Γνωριμία με το… κρίκετ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ στο πλαίσιο υλοποίησης αναπτυξιακού προγράμματος του ICC “Criiio – Anyone Anywhere Anytime” προσκαλεί παιδιά γεννημένα από το 2009- 2014 να γνωρίσουν το συναρπαστικό και ιστορικό άθλημα του κρίκετ.

Όσοι ενδιαφέρονται να έρθουν σε πρώτη επαφή με το Κρίκετ και να το γνωρίσουν , καλούνται από σήμερα 13/9 έως την Παρασκευή 17/9, να δηλώσουν συμμετοχή στην γραμματεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ . Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί αρχικά στον χώρο της κάτω πλατείας. Στην πορεία οι συμμετέχοντες θα ομαδοποιηθούν ανάλογα με την ηλικία τους, τυχόν προηγούμενη αθλητική εμπειρία προκειμένου να συμμετέχουν σε ασκήσεις και διασκεδαστικά παιχνίδια.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από πιστοποιημένο προπονητή με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Tα παιδιά θα πρέπει να διαθέτουν αρνητικό self – test .

Ώρα προσέλευσης 09.30

Ωρα έναρξης 10.00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 1 ΩΡΑ

Παρουσίαση :Εξοπλισμός, εφαρμογή των ασκήσεων, μεθοδολογία, παιχνιδοποίηση των ασκήσεων, προσαρμογή των ασκήσεων στις ηλικίες, προηγούμενη εμπειρία με το άθλημα κ. α.

Επικοινωνία με την γραμματεία της Ομοσπονδίας για πληροφορίες. τηλ. 26610 36560

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!