Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΟΦΑΜ χτύπησε “ντάμπλ” στις μεταγραφές

Τις δύο πρώτες χειμερινές μεταγραφικές του κινήσεις ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΦΑΜ, που προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας για να επιτευχθεί ο στόχος παραμονής στη Γ΄Εθνική. Πρόκειται για, τον αριστερό μπακ Γιώργο Σκύφτα και τον αμυντικό μέσο Γιώργο Βασιλάκη.

 

Ο Γιώργος Σκύφτας

Ο 20χρονος Λαρισαίος αριστερός μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα Λάρισας, όπου έχει αγωνιστεί με τις ομάδες Κ19-Κ20 και το Α΄ εξάμηνο 2020-21 στην ανδρική ομάδα. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Διαγόρα Στεφανδικείου και την φετινή χρονιά μετακινήθηκε στον Αμβρακικό Λουτρού, που αγωνιζόνταν μέχρι τώρα. Στην ανακοίνωση του ο ΟΦΑΜ μεταξύ άλλων αναφέρει: “Ο 20χρονος Λαρισαίος αριστερός μπακ έρχεται να ενισχύσει τον Όμιλο στο υπόλοιπο της φετινής μας προσπάθειας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να χαρεί πολλές επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον εκπρόσωπο του αθλητή, Δημήτρη Ζάχαρη, για την άψογη συνεργασία μας στην ολοκλήρωση της μεταγραφής».

 

O Γιώργος Βασιλάκης

Ο Κερκυραίος 24χρονος αμυντικός μέσος ξεκίνησε το 2006 από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, στη συνέχεια το 2014 εντάχτηκε στην Κ20 του ΑΟ Κέρκυρα, το 2018 πήρε μεταγραφή για τον Ιωνικό Νίκαιας για να επιστρέψει Κέρκυρα την επόμενη χρονιά για λογαριασμό του Αστέρα Πετριτή. Ο ΟΦΑΜ καλωσόρισε το νέο του απόκτημα με την ευχή να είναι υγιής & να χαρεί πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του συλλόγου.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!