Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Δείτε το 6ο Δημοτικο σχολειο λίγο πριν την επαναλειτουργία του!

Ακατάλληλη θεωρείται η αίθουσα του 6ου Δημοτικού σχολείου  Κέρκυρας, λίγες ώρες πριν την επαναλειτουργία του σχολείου, η αναστολή της οποίας τέθηκε σε ισχύ μετά την πτώση σοβάδων στις αρχές του μήνα. 
Ο πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων Αντώνης Κουρσάρης αναφέρει τα εξής: 
Αυτή είναι η σημερινή εικόνα της αίθουσας του ΣΤ2 του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας λίγες ώρες πριν την επαναλειτουργία των σχολείων της δευτεροβάθμιας και του 2ου ΕΠΑΛ που φιλοξενούσε προσωρινά τους μαθητές του 6ου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου.
Η ημερομηνία που παραμένει στον πίνακα είναι από την τελευταία μέρα που έγινε μάθημα σε αυτή. Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021. Η παρέμβαση από τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας ξεκίνησε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, ενώ ως τώρα (Κυριακή μεσημέρι) δεν έχει εκδοθεί από τον Δήμο απόφαση αναστολής λειτουργίας προκειμένου να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι γονείς τι θα κάνουν αύριο με τα παιδιά τους!
Η τηλεκπαίδευση δεν μπορεί να αποτελεί λύση εξαιτίας της ανεπάρκειας της πολιτείας να εξασφαλίσει τα μορφωτικό δικαιώματα των παιδιών μας.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!