Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα – Διερευνάται αν εκτός από τη μηχανή που παρέσυρε τον 14χρονο, χτυπήθηκε άμεσα και από αυτοκίνητο

Κέρκυρα – Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με τις συνθήκες του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη την 1η Δεκεμβρίου στην Ε.Ο. Παλαιοκαστρίτσας και που είχε θύμα ένα 14χρονο παιδί. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία εντόπισε ένα αυτοκίνητο το οποίο εμπλέκεται στο δυστύχημα, αξιοποιώντας το υλικό των καμερών από καταστήματα της περιοχής αλλά και τις μαρτυρίες όσων βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό, ενώ αναζητείται ένα ακόμα όχημα σκούρου χρώματος. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πρώτη στιγμή και με βάση τα όσα υποστήριξαν αυτόπτες μάρτυρες, εξετάζεται το ενδεχόμενο να εμπλέκονται στο δυστύχημα και άλλα οχήματα ενώ και από τα ευρήματα της νεκροψίας υπήρξε μια τέτοια υποψία.

Από την άλλη, έως τώρα, δυο εβδομάδες μετά, η δίκυκλη μηχανή, δεν έχει παραδοθεί στον ιατροδικαστή της Κέρκυρας για να εξεταστεί ούτε το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται. Αυτό γεννά φόβους απώλειας πειστηρίων, ειδικά αν τα δυο αυτά οχήματα είναι έκθετα σε καιρικές συνθήκες, με την βροχή να “σβήνει” όσα δεν θα έπρεπε. Να υπενθυμίσουμε, πως η σορός του παιδιού έφερε ευρύματα τέοτια που μαρτυρούν πως χτυπήθηκε από όχημα περίπου 250 k.g., δηλαδή τη μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία διατηρεί σιγή ιχθύος για το αν εμπλέκονται αυτοκίνητα στο τραγικό αυτό δυστύχημα που συνέβη 1η Δεκεμβρίου, αν είναι ένα ή δυο και ποια είναι η ακριβής εμπλοκή τους. Στο αρχικό δελτίο τύπου που είχαν εκδώσει ανέφεραν μόνο πως παρασύρθηκε από δίκυκλη μηχανή χωρίς αναφορά σε αυτοκίνητα. Η υπόθεση εξακολουθεί να είναι στο στάδιο της έρευνας, συνεπώς δεν αναμένονται δηλώσεις για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!