Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του ο 26χρονος από το μοιραίο δυστύχημα

Δυστυχώς , πριν από λίγο, έγινε γνωστό πως ο 26χρονος Γιώργος Λάτσας υπέκυψε στα τραύματά του, μετά το μοιραίο τροχαίο ατύχημα που έγινε τα ξημερώματα στην πόλη της Κέρκυρας.

Να σημειωθεί πως η κινητοποίηση των Κερκυραίων ήταν τεράστια, καθώς έσπευσαν στο Νοσοκομείο να δώσουν αίμα μετά από  έκκληση της οικογένειας. 

Βαθειά η οδύνη όλων, αφού στην κερκυραϊκή άσφαλτο ακόμη ένας άνθρωπος, ένα νέο παιδί, εξέπνευσε μετά από ένα τραγικό τροχαίο.

Το σημείο όπου ο 26χρονος τραυματίστηκε βαριά στο τροχαίο και έσπασε τη τζαμαρία με το σώμα του

Η διεύθυνση και το προσωπικό του @kerkyrasimera εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του εκλιπόντος

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!