Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Δωρεά από την «Maritime Project» στο Δικηγορικό Σύλλογο

Η εταιρεία «Maritime Project», μετά από σχετικό αίτημα, δώρισε στο Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας  οχτώ καινούριων συνεδριακών καρεκλών.

Ο Προεδρος κ. Γιαννης Κοντος και τα μέλη του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Κερκυρας επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς την εταιρεία «Maritime Project» (Μαρινα Μπενιτσων) και προς τον νόμιμο εκπρόσωπο της κ. Michael Kats, που ανταποκρινόμενοι σε σχετικό αίτημα, πραγματοποίησαν δωρεά προς τον ΔΣΚ οχτώ καινούργιων συνεδριακών καρεκλών, οι οποίες θα χρησιμεύσουν στο να αυξηθούν οι καθήμενες θέσεις για τους Δικηγόρους στην δικαστική αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κερκυρας. 

“Ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπει να απευθυνθούν προς την συνάδελφο μας και νομική σύμβουλο της ως άνω εταιρείας κ. Ναταλια Ορφανουδακη, η οποία βοήθησε τα μέγιστα για την πραγματοποίηση αυτής της δωρεάς, καθώς και προς τον Διευθυντή της εταιρείας κ. Στέλιο Αυθινο”, σημειώνει ο κ. Κοντός. Τέλος, ο ΔΣΚ παρέλαβε σήμερα το υλικό αυτό δια του Προέδρου του και του Αντιπροέδρου του Στάθη Παπαδάτου και δέχτηκε με χαρά την ευγενική αυτή κίνηση, με την ειλικρινή ευχή η πράξη αυτή να βρει μιμητές. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!