Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

  Συγχαρητήρια Γκίκα στους Εισακτέους στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των Βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Επιθυμώ να συγχαρώ από καρδιάς όλους τους νέους και τις νέες της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαποντίων Νήσων που πέτυχαν την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

            Η χαρά είναι μεγάλη για όσους εισήχθησαν στις Σχολές της αρεσκείας τους καθώς σήμερα βλέπουν τους κόπους ετών αλλά και τις εντατικές προσπάθειες της τελευταίας σχολικής χρονιάς να ανταμείβονται. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να έχουν μία καλή και πετυχημένη σταδιοδρομία στον τομέα που επέλεξαν να σπουδάσουν, αλλά και μία ωραία και γεμάτη φοιτητική ζωή, με πολλές εμπειρίες οι οποίες θα διαμορφώσουν και θα εμπλουτίσουν την προσωπικότητά τους.

            Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς των παιδιών, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα τους, τα στήριξαν, τα εμψυχωσαν, ώστε να πετύχουν τον στόχο τους.

            Σε όσα παιδιά δεν τα κατάφεραν, τίποτα δεν τελείωσε. Έχουν χρόνο μπροστά τους, να ξαναδοκιμάσουν και να πετύχουν. Εξάλλου ακόμα και μία αποτυχία αποτελεί σημαντικό μάθημα ζωής, από το οποίο αντλούμε για το μέλλον μας.»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!