Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Δύο αλλοδαποί νεκροί σε Ερείκουσα-Αντίπαξους

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας γνωστοποιεί ότι:

 α) σήμερα 27-08-2019 και ώρα 14:00 ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο Ιταλός υπήκοος με στοιχεία (ΕΠ) SABLONE (ΟΝ)  MAREK, ετών 32 από τη θαλάσσια περιοχή Πόρτο Ερείκουσσας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του από το στρατιωτικό ιατρό Ερείκουσσας.

Μεταφέρθηκε με ΠΛΣ 1048 Οθωνών στο λιμένα Αγίου Στέφανου Αυλιωτών και έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Από Λ/Σ Οθωνών διενεργείται προανάκριση.

β) σήμερα 27-08-2019 και ώρα 15:11 ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο Πολωνός υπήκοος με στοιχεία (ΕΠ) DURAJ (ΟΝ) PAWEL TOMASZ, ετών 44 από τη θαλάσσια περιοχή Μεσοβρίκα Αντιπάξων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του από εφημερεύοντα ιατρό των Παξών. Πρόκειται να μεταφερθεί με ιδιωτικό σκάφος στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Από Λ/Σ Παξών διενεργείται προανάκριση.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!