Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέρκυρα: Οι ONIRAMA τραγουδούν για τα αδέσποτα στο π. Φρούριο

Συναυλία στο παλαιό Φρούριο στις 10 Ιουλίου με το δημοφιλές συγκρότημα «ΟΝΙΡΑΜΑ» διοργανώνει η Κερκυραϊκή Εταιρεία Προστασίας Ζώων με σκοπό την ενίσχυση του σωματείου προκειμένου να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των αδέσπτων ζώων που φιλοξενεί στο καταφύγιο που διατηρεί.

 

Διαβάστε ακόμη:  Το Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας επιστρέφει δυναμικά! (Όλο το πρόγραμμα)

 

Η ανακοίνωση 

Είμαστε η Κερκυραϊκή Εταιρεία Προστασίας Ζώων που διατηρούμε καταφύγιο από το 1975 που σήμερα φιλοξενεί 83 σκυλιά. Εμείς και οι εθέλοντες μας, καταβάλουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μπορέσουμε να σιτίσουμε, να παρέχουμε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αξιοπρεπή στέγη και υποδομές στους τετράποδους φίλους μας, αλλά και την καλύτερη δυνατή υιοθεσία τους. Η φιλοζωική μας είναι ιδιωτικής πρωτοβουλίας, δεν χρηματοδοτείται από τον Δήμου, το κράτος ή κάποιο άλλο πρόγραμμα, αλλά στηρίζεται μόνο στις δωρεές απλών ανθρώπων. Στην προσπάθειά μας να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για τα δέσποτα μας, διοργανώνουμε συναυλία στις 10 Ιουλίου στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας με το νεανικό συγκρότημα Onirama. Για να καταφέρουμε να ανταπεξέλuουμε στα έξοδα αυτής της συναυλίας, χρειαζόμαστε την πολύτιμη βοήθεια σας η οποία θα προβληθεί στις αφίσες μας, στο διαδίκτυο, σε Μπάνερ αλλά και σε flyers.

Γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να παρέχουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα αδέσποτα του νησιού μας.

Δευτέρα 10 Ιουλίου

Προπώληση ticketbox 15 ευρώ

Ώρα έναρξης: 20:30

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!