Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Απάντηση στον Α. Σπύρου: «Κάτω τα χέρια απ’ το ΕΚΑΒ! Αφήστε τα αλισβερίσια με τους ιδιώτες

Απάντηση στις πρόσφατες δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή Κέρκυρας της ΝΔ Άγγελου Σπύρου, δίνει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΚΑΒ μέσω της Εκτελεστικής της Επιτροπής.

 

Η απάντηση

 

Σχετικά με πρόσφατο δημοσίευμα που αφορά το ΕΚΑΒ στην Κέρκυρα και τις δηλώσεις του κ.Σπύρου υποψήφιου βουλευτή:

Ασφαλώς και είναι γνωστή οι άρρηκτοι δεσμοί συνεργασίας κ. Σπύρου, μεταξύ των γιατρών και των ιδιωτικών κέντρων πρόληψης και διάγνωσης. Η οποία ασφαλώς και δεν είναι δωρεάν. Αν λοιπόν κύριε υποψήφιε βουλευτά ενδιαφερόσασταν πραγματικά για την υγεία των ανθρώπων της εκλογικής περιφέρειας, θα φροντίζατε να πιέσετε την κυβέρνηση να σταματήσει τον ανοιχτό πόλεμο που κήρυξε στο ΕΣΥ και τους ανθρώπους του, που χρόνια τώρα βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά, για κάθε κυβέρνηση που το απαξιώνει και το ερημώνει από καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό. Η διαδικασία είναι γνώριμη στον ελληνικό λαό. Ξεκόλλαμε κομμάτι – κομμάτι κάθε δημόσια υπηρεσία που προσφέρει στον ελληνικό λαό ανεκτίμητες υπηρεσίες, απαξιώνουμε, μειώνουμε συστηματικά τους προϋπολογισμούς, τους εξαθλιώνουμε τους εργαζόμενους τους και μετά έρχεται η σωτήρια εξαγορά τους από τους ιδιώτες.

 Αν λοιπόν θέλετε να γίνεται βουλευτής κύριε Σπύρου, εργαστείτε με ζήλο για την διάσωση του ΕΣΥ και του ΕΚΑΒ και απαιτείστε από την κυβέρνηση προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίησή των συμβασιούχων, αύξηση του προϋπολογισμού για το ΕΚΑΒ και την υγεία και αφήστε τα αλισβερίσια με τους ιδιώτες! Όλα αυτά γνωρίζουμε με μαθηματική ακρίβεια που οδηγούν:

Στην ολοκληρωτική αφαίμαξη όσον πολιτών τους έχουν απομείνει λίγα ευρώ και τους υπόλοιπους στην απελπισία. Στην διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας! Κατω λοιπόν τα χέρια από το ΕΚΑΒ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!