Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑΧωρίς κατηγορία

Κέρκυρα: Εκλέχθηκε προεδρείο ΠΣ και Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας ΙΝ

Oλοκληρώθηκε  στο Δ. Θέατρο,  η διαδικασία εκλογής προεδρείου περιφ. συμβουλίου ΙΝ και οικονομικής επιτροπής.

Πρόεδρος ΠΣ επανεκλέχθηκε ο Ν. Μουζακίτης, αντιπρόεδρος  εκλέχθηκε ξανά ο Αλ. Μιχαλάς και  ομοίως γραμματέας η Ολ. Καρδακάρη. Απείχαν η ΛΑΣΥ, το Ανυπότακτο Ιόνιο, ενώ δεν προσήλθε η Ελληνική Αυγή και η Αντικαπιταλιστική Αριστερά. Ως ανεξάρτητος συμμετείχε ο Παν. Ποζίδης.

Την οικονομική επιτροπή απαρτίζουν οι :     

( Στη θέση της Προέδρου ορίστηκε από την Περιφερειάρχη, η Αντιπεριφερειάρχης , Κατερίνα Μοθωναίου) Γ. Αρμενιάκος. Μ. Ορφανουδάκης , αναπλ΄. Κτενάς-Στασινόπουλος (παράταξη Ρ. Κράτσα). Συμμετέχουν επίσης ορισθέντες από την περιφερειάρχη οι αντιπεριφερειάρχες Κ. Ζορμπάς, Στ. Τραυλός.

Χαλικιάς αναπλ. Μπάστας (παράταξη Γαλιατσάτου)

Χρ. Σκούρτης, αναπλ. Ο. Καρδακάρη (παράταξη Σπύρου)

Γκισκίνης Ν.  αναπλ. Κεφαλληνός Δ. (παράταξη Μπαλού)

Ροντογιάννης, αναπλ. Σπανός (παράταξη Αλεξάκη)

Ρ. Κράτσα: Το ΠΣΙΝ πυλώνας ανάπτυξης και συνοχής των νησιών

 Η περιφερειάρχης Ρ. Κράτσα η οποία βρέθηκε στο εξωτερικό λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων  , προέβη στην παρακάτω δήλωση, την οποία απέστειλε με επιστολή της στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου:

«Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήριά μου σε εσάς προσωπικά για την επανεκλογή σας, όπως και στο Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων. Εύχομαι εγκάρδια καλή επιτυχία στο έργο σας και με τη συμβολή όλων των παρατάξεων να γίνει το Περιφερειακό Συμβούλιο πυλώνας ανάπτυξης και συνοχής των νησιών μας και της κοινωνίας μας στη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας για την έξοδο από την πανδημία και τη νέα οικολογική και ψηφιακή επανάσταση. Συγχαίρω επίσης τους εκλεγέντες, την Πρόεδρο και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και εύχομαι καλή επιτυχία στο δικό τους έργο για την οικονομική διαχείριση της Περιφέρειάς μας, την προώθηση του αναπτυξιακού έργου και της εξωστρέφειάς της, με διαφάνεια, ωριμότητα και συνεργασία. Καλή αρχή και καλή νέα χρονιά για όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα απο τον πρόεδρο του ΠΣΙΝ Ν. Μουζακίτη:

ΑΛΚΗΣ ΚΟΣΚΙΝΑΣ

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!