Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Εκτός συνδυασμού Κράτσα και η Μελίτα Ανδριώτη-Παραίτηση απο Αντιπεριφερειάρχης

Μια ακόμα παραίτηση αντιπεριφερειάρχη απο το συνδυασμό της Ρ. Κράτσα- Τσαγκαροπούλου, καθώς η Μελίτα Ανδριώτη  αρμόδια για θέματα Υγείας,με σχετική της επιστολή γνωστοποίησε οτι δεν θα είναι ξανά υποψήφια με τον συνδυασμό της περιφερειάρχη.

Σημειώνεται ότι είναι η τέταρτη παραίτηση αντιπεριφερειάρχη απο το συνδυασμό της πλειοψηφίας, καθώς προηγήθηκαν αυτές των κ.κ. Αρμενιάκου, Καποδίστρια και Ιωάννου.

Η επιστολή

Κυρία Περιφερειάρχη, Όπως γνωρίζετε, σε λίγες μέρες εκπνέει η προθεσμία δηλώσεων υποψηφιοτήτων όσων επιθυμούν να συμμετέχουν στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Δεδομένου ότι δεν θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό σας, παρακαλώ να δεχτείτε την παραίτησή μου από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη που εσείς με ορίσατε. Επίσης, σεβόμενη την ψήφο των συμπολιτών μου, οι οποίοι με επέλεξαν να τους εκπροσωπώ στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα διατηρήσω τη θέση του ανεξάρτητου Συμβούλου μέχρι τη νέα ετυμηγορία τους, στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου

Αμαλία Ελένη (Μελίτα) Ανδριώτη

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!