Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Συγχαρητήρια Μπιάγκη στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας

Συγχαρητήριο μήνυμα του βουλευτή Κέρκυρας ΠΑΣΟΚ-Κιναλ Δ. Μπιάγκη στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας:

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας αποσπά  το βραβείο Green Awards 2023, για τις επιδόσεις του στην ανακύκλωση, στα πλαίσια της έκθεσης Verde Tec. Το τιμητικό αυτό βραβείο είναι η αναγνώριση των προσπαθειών και των πρωτοβουλιών για την προώθηση της ανακύκλωσης και την προστασία του περιβάλλοντος,

Θερμά συγχαρητήρια στην δημοτική αρχή Βόρειας Κέρκυρας και ιδιαίτερα στην αρμόδια Αντιδήμαρχο Κυκλικής οικονομίας Περιβάλλοντος, Κοινωνικής πολιτικής και Δημοσίων Σχέσεων κ. Σπυριδούλα Κόκκαλη και τους συνεργάτες της.

Επίσης, συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συμπολίτες μας δημότες της Βόρειας Κέρκυρας αλλά και τις επιχειρήσεις, για την ευαισθητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή τους, στηρίζοντας την δράση της ανακύκλωσης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!