Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: “Όχι” στη παράταση ωραρίου μουσικής λέει το τοπικό συμβούλιο πόλης

Με επτά ψήφους υπέρ της εισήγησης του προέδρου, ένα παρών και ένα λευκό, εγκρίθηκε η εισήγηση για τη μη παράταση του ωραρίου της μουσικής στην παλιά πόλη, πέραν τις 23:00, όπως προβλέπει ο Νόμος. η απόφαση είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα και εκφράζει την βούληση των συλλόγων της παλιάς πόλης. Στη συνεδρίαση στο Δημοτικό Θέατρο, εκτός των τοπικών συλλόγων, ήταν και μέλη της διοίκησης της Ένωσης Εστίασης Κέρκυρας καθώς και ο πρόεδρος Β. Βασιλάκης, οι οποίοι επέμειναν στην εισήγηση τους περί παράτασης της μουσικής έως τις 00:30, καθώς η έλλειψη αυτής μετά τις 23:00 έχει ήδη αποτυπωθεί στα έσοδα των επιχειρήσεων. Φυσικά πρόσθεσαν ότι η μουσική μετά τις 23:00 σε κάθε περίπτωση δε θα πρέπει να ξεπερνάει τα 80 ντεσιμπέλ.

Να σημειωθεί πως ύστερα από την γνωμοδοτική απόφαση του τοπικού συμβουλίου πόλης, σειρά έχει η απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και τέλος, το δημοτικό συμβουλίου Κ. Κέρκυρας, με τη δημοτική αρχή να προτείνει την παράταση του ωραρίου έως τις 00:30 όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος κ. Μωραΐτης. 

Η απόφαση

Εισηγηση και τοποθετήσεις 

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: @kerkyrasimera/ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!