Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Επέστρεψε στο σπίτι του ο Δ. Μεταλληνός μετά τη πολυήμερη νοσηλεία του στη ΜΕΛ

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας, Δ. Μεταλληνός, επέστρεψε στο σπίτι του έπειτα από την πολυήμερη νοσηλεία του στη Μ.Ε.Λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου Κερκύρας λόγω της προσβολής του από κορωνοϊό.

Ο ίδιος δήλωσε:

Αγαπητοί φίλοι και συνταξιδευτές. Χθες επέστρεψα στο σπίτι μετά από πνευμονία, που με ανάγκασε να νοσηλευθώ για 13 ημέρες στη Μ.Ε.Λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου Κερκύρας. Μαζί με τους έξι συνολικά συνασθενείς του 4κλινου θαλάμου μας, γνωρίσαμε παρήγορες φωνές και γεμάτες αγάπη και αυταπάρνηση καρδιές, αλλά όχι τα πρόσωπα των “αγγέλων”, που μας περιέβαλλαν.

Για το λόγο αυτό εκφράζουμε στο ευλογημένο πρόσωπο του υπέροχου Διευθυντή της Μ.Ε.Λ. ιατρού, μα πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΥ κ. Ηλία Παπανικολάου την εγκάρδια ευγνωμοσύνη και τον βαθύτατο σεβασμό για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν ιατροί, νοσηλευτές, τεχνικοί και διοικητικοί σ’ αυτόν τον “αόρατο πόλεμο”.

Ευχαριστώ όλους τους επώνυμους και ανώνυμους συμπολίτες μας, που όλο αυτό το διάστημα επικοινωνούσαμε με γραπτά μηνύματα, αφού ακόμη δεν έχουμε ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις μας. Ευχαριστώ τον Μέγα και παντοτινό Προστάτη μας Άγιο Σπυρίδωνα, που κατευθύνει τα πάντα εν σοφία, ενώ κατ’ άνθρωπον είμαι ευγνώμων στις συνεχείς προσευχές και στήριξη του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Πατέρα Νεκταρίου, αλλά και το αμέριστο και διακριτικό ενδιαφέρον της αδελφής μου και Δημάρχου μας Μερόπης Υδραίου. Ευλογημένο 15Αύγουστο σε όλους μας και η Παναγία Μητέρα του Κόσμου, να μας σκεπάζει.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!