Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Επίσημα στο τιμόνι του Οργανισμού Λιμένος η νέα διοίκηση

Mε μια σύντομη και σεμνή τελετή, έγινε μεσημέρι της Δευτέρας η παράδοση παραλαβή στον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας.
Ο απερχόμενος Πρόεδρος Σπ. Στεφανίδης παρέδωσε το τιμόνι του Οργανισμού στο νέο Πρόεδρο Γ. Χονδρογιάννη και το νέο διευθύνοντα σύμβουλο Σπ. Ζερβόπουλο.
Εκτός των εκατέρωθεν φιλοφρονήσεων και των ευχών για καλή επιτυχία η νέα διοίκηση τίμησε με ειδική πλακέτα τον Σ. Στεφανίδη για την προσφορά του στον Ο.Λ.ΚΕ. όπως και οι εργαζόμενοι με συμβολικό δώρο.
Πριν την τελετή συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Οργανισμού. Eκτός των προαναφερθέντων συμμετέχουν οι Σπύρο Αργυρός , Δημήτρης Μπαμπάκος , Δημήτρης Απέργης, εκπρόσωπος από τους εργαζόμενους του ΟΛΚΕ , εκπρόσωπος εργαζομένων από το λιμάνι και εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ. Δεν έχει ακόμα οριστεί εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!