Quantcast
SLIDERΤΟΠΙΚΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κέρκυρα: Επίσημη πρώτη το Σάββατο με οχτώ (8) πτήσεις στο αεροδρόμιο!

Με οχτώ πτήσεις εξωτερικού προς την Κέρκυρα και το “Ι. Καποδίστριας”, ξεκινάει επίσημα αύριο Σάββατο η τουριστική περίοδος.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στην ΥΠΑ Κέρκυρας, Δημήτρη Ρούσσο, οι αφίξεις των τουριστών επισήμως ανοίγουν με την άφιξη από Φρανκφούρτη στις 08:30, η πρώτη από τις τέσσερις αφίξεις που αναμένονται από τη Γερμανία.  Επίσης, αναμένεται μια προγραμματισμένη  πτήση από το Αμστερνταμ, μια από τη  Ζυρίχη, μια από το Λουξεμβούργο και και μια από Πόζναν(Πολωνία).
Να σημειωθεί πως έχουν προηγηθεί περίπου έξι 6 πτήσεις, κυρίως από τη Γερμανία τις προηγούμενες εβδομάδες.
Τέλος, σήμερα Παρασκευή 14/5, στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας αναμένεται μια από Βρυξέλλες στις 18:30 ενώ χθες είχαμε μια πτήση από το Παρίσι. Στόχος, όπως σημειώνει ο κ. Ρούσσος, είναι η Κέρκυρα να πιάσει το 40-45% της κίνησης του 2019.
 
Συγκριτικά και για όσο αξίζει, να αναφέρουμε πως η τουριστική σεζόν το 2020 άνοιξε την 1η Ιουλίου με μόλις τέσσερις πτήσεις, με τους πρώτους Βρετανούς να αρχίσουν να καταφθάνουν στην Κέρκυρα, 15 Ιουλίου. 
Φέτος οι Βρετανοί αναμένονται από τις αρχές Ιουνίου και ύστερα ενώ βάσει του έως τώρα διαθέσιμου προγραμματισμού, πλειάδα πτήσεων καταγράφονται τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, με τις πτήσεις τον Οκτώβριο να φθίνουν και να ολοκληρώνονται 31 Οκτωβρίου
 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!