Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Επίσκεψη στο Νοσοκομείο των Ζορμπά και Μουζακίτη

Το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας Κωνσταντίνος Ζορμπάς με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Νικόλαο Μουζακίτη και συναντήθηκε με τοΔιοικητή του Νοσοκομείου Λεωνίδα Ρουμπάτη.

 

Εξέφρασαν τα ευχαριστήρια τους για όλη τη προσπάθεια και τον αγώνα που δίνουν όλοι οι υγειονομικοί λόγω της πανδημίας και  τις δυσκολίες που απορρέουν από αυτήν. Αποτελούν ειδική κατηγορία εργαζομένων διότι ακόμη και στις γιορτές και τις αργίες που ενώ όλοι τις περνάμε στα σπίτια μας με τις οικογένειες μας αυτοί θαβρίσκονται στις βάρδιες τους.

Επισκέφθηκαν τη Παιδιατρική Κλινική και ευχήθηκανυγεία και γρήγορη ανάρρωση στους μικρούς φίλους που νοσηλεύονται στη μονάδα και τους μοίρασαν δώρα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!