Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα – Επιστολή προς τους υπ. βουλευτές: “Πάρτε θέση για την παράταση ωραρίου μουσικής στην παλιά πόλη”

Ξεκάθαρη θέση επί του θέματος της απαράδεκτης, όπως την χαρακτήρισε, παράτασης που δόθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Κεντρικής Κέρκυρας & Δ.Ν. στο ωράριο μουσικής των καταστημάτων της παλιάς πόλης, ζητά από τους υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων ο  Υποναύαρχος (ε.α.) Σπύρος Στεφανίδης Π.Ν. και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Μονίμων Κατοίκων της Παλιάς Πόλης, αποστέλλοντας την εξής επιστολή:

Οι Μόνιμοι Κάτοικοι της Παλιάς Πόλης ενόψει των προσεχών βουλευτικών εκλογών ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑΣ ζητούμε από τους υποψηφίους ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ από τον καθένα/καθεμία να μας γνωρίσει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 20ή Μαϊου 2023 τη θέση του/της για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ πρόσφατη παράταση που έδωσε ο Δήμος Κ. Κέρκυρας στο ωράριο μουσικής των Καταστημάτων Υγιειονομικού Ενδιαφέροντος καθώς και για την μη καθημερινή εφαρμογή από το Δήμο, την Αστυνομία και την Εφορεία Αρχαιοτήτων του άρθρου 51 του Νόμου 5027/2023 περί της καταπάτησης δημοσίων χώρων από τραπεζοκαθίσματα.

Ζητούμε τη ΣΑΦΗ, ΚΑΤΗΓΟΡΡΗΜΑΤΙΚΗ ατομική ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ θέση και ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ οιαδήποτε θέση που θα πρεσβεύει ή θα επικαλείται ‘’ Μέσες λύσεις’’, ‘’Χρυσές τομές’’ και άλλες υπεκφυγές, καθως και τις ΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΔΙΣ .ΟΛΕΣ αυτού του είδους τις θέσεις και/ή ΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ θα θεωρήσουμε ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ για τις νόμιμες επιδιώξεις των Μονίμων Κατοίκων,, μη που δεν είναι άλλες από την κατάργηση της εξοργιστικής οιονεί μηχανορραφικά ληφθείσας ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗΣ πρόσφατης παράτασης του Ωραρίου και τον αδιάλειπτο ΕΛΕΓΧΟ και ΕΦΑΡΜΟΓΗ του Αρθρου 51 του Νόμου 5027/2023.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!