Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ημερίδα με θέμα: «Ο Δρόμος είναι η Θάλασσα – Προοπτικές του Ναυτικού Επαγγέλματος»

Την 16η Μαίου 2022 θα διενεργηθεί στην Κέρκυρα ημερίδα με θέμα: «Ο Δρόμος είναι η Θάλασσα – Προοπτικές του Ναυτικού Επαγγέλματος» υπό τη συνδιοργάνωση της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας, του Ιδρύματος Ευγενίδου, των εκδόσεων “Ναυτικά Χρονικά” & lsalos.net’, του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας & του Δήμου Κέρκυρας, με στόχο την ενημέρωση μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κέρκυρας.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας με ώρα έναρξης 10:00 και λήξης 12:30. Στην εν λόγω ημερίδα θα είναι προσκεκλημένοι ο Γενικός Γραμματέας του Υ.ΝΑ.Ν.Π., εκπρόσωπος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος , ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου και εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτική συζήτηση με θέμα:

«Προοπτικές του Ναυτικού Επαγγέλματος» με ομιλητές τον Δρ. Λεωνίδα Δημητριάδη- Ευγενίδη Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου & ΙΜΟ Good Will Ambassador και τον Ηλία Μπίσια , Διευθυντή του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά & Isalos.net. Ακολούθως θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση από Προϊστάμενο Διαχειριστικής Αρχής ΠΕΠ Ιονίων Νήσων  ΑΣΠΙΩΤΗ Κων/νο των έργων που υλοποιήθηκαν για την ΑΕΝ/Ιονίων Νήσων κατά την τρέχουσα προγραμματική περίοδο.

Συντονιστής της διοργάνωσης θα είναι ο Αρχιπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ΣΑΠΟΥΝΑΣ Ευρυβιάδης.

Στην εν λόγω ημερίδα θα ενημερωθούν οι μαθητές για τις δυνατότητες που έχουν οι νέοι να σπουδάσουν στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού και στη συνέχεια να αναζητήσουν εργασία με προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης , σε ένα κλάδο με διεθνείς προοπτικές και ικανοποιητικές απολαβές.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!