Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Η ταλαιπωρία συνεχίζεται στου Βρυώνη με το κυκλοφορίακό πρόβλημα

Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση με το κυκλοφοριακό έμφραγμα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες της συγκεκριμένης οδικής αρτηρίας, κυρίως τις ώρες αρχής. Οδηγοί καταγγέλλουν το γεγονός και τονίζουν πως για απόσταση 500 μέτρων χρειάζονται πλέον του ενός τετάρτου. 

Η φωτογραφία αποτυπώνει την κίνηση στου Βρυώνη στις 08:40 το πρωί της Τετάρτης. Ωστόσο αυτή η κατάσταση είναι καθημερινή και δεν φαίνεται να βελτιώνεται, τουναντίον. Δεδομένης και της χρήσης του δρόμου από κάθε λογής τουριστικά οχήματα, ενοικιαζόμενα αμάξια και μηχανές, λόγω της τουριστικής περιόδου, γίνεται εφιάλτης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!