Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Χρυσό βραβείο για το κερκυραϊκό Souvlaki Bar«Στη Σέσουλα»

Χρυσό βραβείο 2021 έλαβε το κερκυραϊκό εστιατόριο Souvlaki Bar«Στη Σέσουλα» και ο ιδιοκτήτης Κωνσταντίνος Κολλάγγης (κεντρική φωτο), το μεσημέρι της Δευτέρας, στο πλαίσιο του πανελλαδικού θεσμού βραβείων ποιότητας και γεύσης «Estiatoria.gr Golden Awards®»  που έλαβε χώρα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η απονομή των κορυφαίων διακριθέντων εστιατορίων & επιχειρήσεων, αλλά και των Chef της Χρονιάς, έγινε στο περιθώριο του συνεδρίου του παγκόσμιου οργανισμού Greek Taste Beyond Borders® GTBB υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του Δήμου Αθηνών.

Το Estiatoria.gr σαν το σημαντικότερο media-portal με 16 χρόνια λειτουργίας, για άλλη μια φορά απέδειξε πόσο σημαντική είναι η συνδρομή του στην ελληνική εστίαση & γαστρονομία, την ίδια ώρα που η συμμετοχή του κοινού, για άλλη μια φορά ήταν παρούσα από την έναρξη της διαδικασίας της ψηφοφορίας. Η ανάδειξη των κορυφαίων επιχειρήσεων εστίασης της χρονιάς σαν Estiatoria.gr Golden Awards® επιβράβευσε την μεγάλη προσπάθεια όλων αυτών που πάσχισαν να βρίσκονται κοντά σε όλους εμάς, ανταποδίδοντας τους το υψηλοτέρου κύρους σήμα ποιότητας, το ευρέως διαδεδομένο & αναγνωρισμένο Gold Award of Quality & Taste 2021, ένα σήμα που αποτελεί για τους κατακτητές του, εκτός από ένα ορόσημο για την συνολική τους πορεία, το ισχυρότερο διαπιστευτήριο αξίας που εγγυάται ένα μοναδικό γεύμα ασυναγώνιστης & άριστης ποιότητας! Η επιτροπή του θεσμού αποτελείται από επιφανείς Έλληνες και διεθνείς Chef, γεγονός που προσθέτει ακόμα υψηλότερο κύρος στον πιο σημαντικό και αναγνωρισμένο Πανελλαδικό θεσμό βραβείων για εστιατόρια, Chef και επιχειρήσεις με ενασχόληση την γεύση.

Από αριστερά: Οι ιδιοκτήτες του κερκυραϊκού βραβευμένου εστιατορίου “στη Σέσουλα” Κωνσταντίνος Κολλάγγης και Ιωάννης Παντελιός.

Το Souvlaki Bar Στη Σέσουλα είναι ένας χώρος που ήρθε να δώσει άλλη διάσταση στο αγαπημένο μας σουβλάκι, αφού παντρεύει την παράδοση με το σήμερα. Ο ιδιοκτήτης Κωνσταντίνος Κολλάγγης και η σπουδαία του ομάδα εργάζονται αδιάκοπα προκειμένου να εξελίσσονται διαρκώς και να προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, αφουγκραζόμενοι πάντα τους πελάτες τους.

Να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα του εστιατορίου ¨Στη Σέσουλα” και σε κάθε προσπάθεια των επαγγελματιών του νησιού, όπου ετησίως η Κέρκυρα μέσω των επιτυχημένων επιχειρηματιών της, δεν λείπει από τη συγκεκριμένη λίστα βραβείων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!