Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Θα μπορούσε να ήταν πεζοδρόμιο, αλλά δεν είναι!

Κέρκυρα – Πολλά είναι τα σημεία του νησιού που αποτελούν πληγές για το ίδιο και την καθημερινότητα των κατοίκων του. Εκτός της κατάστασης του οδικού δικτύου, που παρουσιάζεται συχνά πυκνά καταδεικνύοντάς το με φωτογραφίες, ρεπορτάζ και καταγγελίες, υπάρχουν και τα… πεζοδρόμια. Τα οποία κάποτε ήταν τέτοια ή ποτέ σωστά κατασκευασμένα. Εν προκειμένω, στην οδό Σπύρου Βασιλείου μια στενή λωρίδα στα δεξιά του δρόμου, με ξερά χόρτα και αντικείμενα που θυμίζουν σκουπίδια, φέρεται ως πεζοδρόμιο προς χρήση. Κάθε άλλο, παρά πεζοδρόμιο είναι. Τόσο για την κατάντιά του, όσο και για το “πλούσιο” πλάτος του.

 

*Η φωτογραφία αναρτήθηκε στην διαδικτυακή ομάδα “Τα παράπονα σου στον Δήμαρχο” με τους πολίτες να εκφράζουν τις έντονες αντιδράσεις τους

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!