Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Θεατρική παράσταση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή

Στο πλαίσιο του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή θα πραγματοποιηθούν δυο θεατρικές παραστάσεις, την Παρασκευή 23 Ιουλίου στην Πλατεία Δημαρχείου στην Αχαράβη και την Τρίτη 27 Ιουλίου στον Κήπο του Λαού και ώρα 21:15.

Η ανακοίνωση

Το 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή έχει ξεκινήσει το όμορφο ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα με σύνθημα “Να ζεις, να τολμάς , να προχωράς… Για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον Σοσιαλισμό” και πλήθος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων. Πρώτος σταθμός στην Κέρκυρα η θεατρική παράσταση “Αθηνά Χατζηεσμέρ, ετών 17”.

Η ιστορία της Αθηνάς, μιας έφηβης μαθήτριας που στρατεύτηκε στην ΕΠΟΝ, όπως χιλιάδες άλλοι νέοι της γενιάς της.
Η ιστορία ενός μικρού κοριτσιού που φυλακίστηκε, βασανίστηκε, οδηγήθηκε για εκτέλεση .
Η ιστορία μιας μεγάλης ηρωίδας, που πέθανε πιστή στις αξίες και τα ιδανικά μας για μια νέα κοινωνία δίκαιη, ελεύθερη, χωρίς εκμετάλλευση, για μια κοινωνία που δεν θα έχει ανάγκη τους ήρωες.

Στον ρόλο της Αθηνάς Χατζηεσμέρ η Βάλια Κουμπή
Τη διδασκαλία και σκηνοθεσία του έργου ανέλαβε η Ρούλα Καρδάμη

Θα πραγματοποιηθούν 2 παραστάσεις, την Παρασκευή 23 Ιουλίου στην πλατεία δημαρχείου στην Αχαράβη και την Τρίτη 27 Ιουλίου στον Κήπο του Λαού. Σας περιμένουμε στις 21:15

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!