Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Το πρόγραμμα των απεντομώσεων φρεατίων όμβριων υδάτων για τον Ιούλιο

Στο πλαίσιο της προστασίας και της προαγωγής της υγείας των πολιτών, ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, ξενικά την υλοποίηση του πιλοτικού προγράμματος απεντόμωσης 1.000 φρεατίων όμβριων υδάτων για την εξυγίανση αυτών στη Δημοτική Ενότητα Κερκυραίων.

Οι εργασίες απεντόμωσης σκοπεύουν να συμβάλλουν στην καταπολέμηση παντός είδους ανεπιθύμητων εντόμων υγειονομικής σημασίας, η παρουσία των οποίων ενδέχεται να δημιουργήσει εστίες μόλυνσης και να αποτελέσει σοβαρό κίνδυνο για το περιβάλλον και την υγιεινή των χώρων γενικότερα. Οι εργασίες του ετήσιου προγράμματος θα υλοποιηθούν με έξι (6) κύκλους τακτικών εφαρμογών στα φρεάτια των ομβρίων υδάτων, κυρίως στο ιστορικό κέντρο και σε περιφερειακούς δρόμους στην Δημοτική Ενότητα Κερκυραίων και αφορούν σε εργασίες:
– εντοπισμού
– καταγραφής
– αποτύπωσης σε υπάρχοντα χαρτογραφικά υπόβαθρα και
– καταστολής με το συστηματικό έλεγχο.
Η επιλογή των θέσεων των φρεατίων ομβρίων υδάτων (1.000), έχει γίνει έτσι ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες του έργου για την αποτελεσματική εφαρμογή της απεντόμωσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 1ου ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΕΝΤΟΜΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 26/07/2021
Διενέργεια εργασιών στην Παλιά Πόλη
ΤΡΙΤΗ 27/07/2021
Διενέργεια εργασιών στην Παλιά Πόλη
ΤΕΤΑΡΤΗ 28/07/2021 ΚΑΙ
Διενέργεια εργασιών στο Σαρόκο
ΠΕΜΠΤΗ 29/07/2021
Διενέργεια εργασιών στο Σαρόκο
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/07/2021
Διενέργεια εργασιών στην Γαρίτσα
ΣΑΒΒΑΤΟ 31/07/2021:
Διενέργεια εργασιών στο Μαντούκι

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Ή ΑΝ
ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΛΟΓΟΙ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!