Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ιστορική η εκδήλωση μνήμης στο Πολιτιστικό Κέντρο Νυμφών (pics)

Μια εξαιρετική εκδήλωση μνήμης έγινε το βράδυ του Σαββάτου  στην Βόρεια Κέρκυρα στο Πολιτιστικό κέντρο Νυμφών!

Με ομιλητές τον Γρήγορη Λαμπράκη, την συζυγο του Λαμπράκη, την αδερφή του Κώστα Γιωργάκη, Κατερίνα, τον Κώστα Παπούτση, τον εκφωνητή του πολυτεχνείου Δημήτρη Παπαχρήστο. Μίλησαν επίσης οι κ.Γρηγορόπουλος, Μικαλεφ ενώ την εκδήλωση συντόνισε Γιώργος Κατσαίτης, Δημοσιογράφος – εκδότης στην εφημερίδα Ενημέρωση.

Η επιμέλεια με ιστορικό φωτογραφικό, βίντεο και μαρτυρίες, των γεγονότων έγινε από τον κ.Κώστα Παπούτση, ερευνητή – Συγγραφέας, σε συνεργασία των τριών Συλλογών Νυμφών, Σφακερών, Περίθειας! Επίσης πολλά σχολεία επισκέφθηκαν την έκθεση,.


Η Ένωση Περιθειωτων Φίλιππος Βλάχος ευχαριστεί όλους όσοι παρευρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση μνήμης Γιωργάκη, Λαμπράκη και Πολυτεχνείο !!!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!