Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ισχνή η συμμετοχή στην απεργία των εργαζόμενων στους ΟΤΑ (video)

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους ΟΤΑ αποφάσισε 24ωρη πανελλαδική απεργία για σήμερα Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, ισχνή ήταν η συμμετοχή των εργαζόμενων στους ΟΤΑ Νομού Κέρκυρας. Στο Μαράσλειο το πρωί, συγκεντρώθηκαν μαζί με την ΑΔΕΔΥ διαμαρτυρόμενοι για μια σειρά ζητημάτων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ορκίζεται την Κυριακή 17/12 ο νέος Δήμαρχος Κεντρ. Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων

Μιλώντας στα ΜΜΕ η προεδρος του τοπικού συλλόγου εργαζομένων Σπ. Μάμαλου τόνισε ότι: «η συνεχιζόμενη ακρίβεια που κατατρώει το ήδη πενιχρό εισόδημα των εργαζομένων και συνεχιζόμενη απαξίωση των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και για την περιφρονητική αντιμετώπιση των εργαζομένων των Ο.Τ.Α. από την κυβέρνηση της ΝΔ και μερίδας αιρετών. Την ίδια στιγμή, χιλιάδες συμβασιούχοι-«όμηροι», προσπαθούν να καλύψουν τις ανάγκες τους με επαναλαμβανόμενες και πολλές φορές κακοπληρωμένες συμβάσεις. Παρότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες οδηγούνται μοιραία ξανά στην ανεργία, αφού ακόμα και όταν η Δικαιοσύνη αποφασίζει πως πρέπει να παραμείνουν στην δουλειά, οι ίδιοι «καταθέτουν» τον πενιχρό μισθό τους στους μεγαλοδικηγόρους, αφού η κυβέρνηση επιλεκτικά τους υποχρεώνει σε εξάντληση κάθε ένδικου μέσου έως ότου απολυθούν!!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!