Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα, Κέρκυρα με το Ποντικονήσι – Φύκια και δυσοσμία

Το πλέον τουριστικό μέρος της Κέρκυρας. Το σήμα κατατεθέν του νησιού για τους επισκέπτες και τους τουρίστες κάθε γωνιάς του Κόσμου. Κανόνι και Ποντικονήσι .

Το Κανόνι, η Παναγιά Βλαχερνών, ίσως από το πρώτο μέρος που θα επισκεφθεί κανείς να θαυμάσει και να φωτογραφηθεί. Ποσό όμως πιο χαμηλά θα πέσουμε; 
Δεν μπορείς καν να πλησιάσεις, αφού ο όγκος από τα φύκια που έχουν σωρευθεί στην άκρη της θάλασσας δίπλα από τη γέφυρα και από την επιχείρηση εστίασης που υπάρχει εκεί, είναι τέτοιος που αφενός σου προκαλεί λύπη, αφετέρου δε σου επιτρέπει να πλησιάσεις από τη δυσοσμία. 
Σύμφωνα νε τους κατοίκους της περιοχής, έχει ενημερωθεί ο ΟΛΚΕ  ωστόσο δεν έχει πράξει αναλόγως. Έως τότε τουρίστες έρχονται και φεύγουν. Σίγουρα  φεύγουν. Το ερώτημα είναι, θα ξαναέρθουν; 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!