Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Και ο Θεόδωρος Λουκανάρης υποψήφιος με την Μερόπη Υδραίου

Η ανακοίνωση της παράταξης “Κερκυραίων δήμος” με επικεφαλής την Μερόπη Υδραίου:

Ένας ενεργός πολίτης και άνθρωπος της αυτοδιοίκησης, ο Θεόδωρος Λουκανάρης από τους Οθωνούς, θα είναι υποψήφιος με την ανεξάρτητη και αυτοδιοικητική παράταξη της Μερόπης Υδραίου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

‘’ Η Μερόπη Υδραίου είναι η μόνη που βλέπει ολιστικά την ανάπτυξη και την προοπτική που πρέπει να έχουν τα Διαπόντια Νησιά μας.

Έχει σχέδιο, θέληση και αποφασιστικότητα για να υλοποιήσει έργα για τους πολίτες, έργα που βελτιώνουν τη ζωή και την καθημερινότητα των κατοίκων στους Οθωνούς.

Η Μερόπη Υδραίου όχι απλά πιστεύει στη συνεργασία αλλά την κάνει πράξη. Άλλωστε, η επόμενη μέρα για τους Οθωνούς απαιτεί ενότητα και συνεργασία.’’ τονίζει ο Θεόδωρος Λουκανάρης .

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου αναφέρει:‘’ Πιστεύω ακράδαντα ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Στη νέα πενταετία θα προχωρήσουμε με ακόμα πιο γοργά βήματα, έχουμε το Σχέδιο Κέρκυρα 2028 που βάζει νέες προτεραιότητες για τα Διαπόντια Νησιά μας και τους Οθωνούς.

Η βελτίωση των λιμενικών εγκαταστάσεων στο νησί αλλά και μια αυτόνομη καμπάνια προβολής του, ως εναλλακτικού τουριστικού προορισμού, είναι στις προτεραιότητες μας.

Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε, με κάθε τρόπο, τη ζωή στους Οθωνούς.’’

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!