Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα – Κακοκαιρία “Αθηνά”: Πλημμυρισμένοι δρόμοι – Κλήσεις στην Πυροσβεστική

Πολλά είναι τα σημεία της Κέρκυρα που έχουν δεχθεί μεγάλους όγκους νερού από τη σφοδρή βροχόπτωση που έφερε η “ΑΘηνά” στο Βόρειο Ιόνιο και που ήδη πλήττει την Κέρκυρα από το βράδυ της Τετάρτης. Πλημμυρισμένοι δρόμοι και κλήσεις στην Πυροσβεστική για κατολισθήσεις (Καρουμπάτικα), απάντληση υδάτων κ.α., είναι τα χαρακτηριστική της σημερινής ημέρας.

Να υπενθυμίσουμε πως τα σχολεία όλων των βαθμίδων σήμερα Πέμπτη, με απόφαση αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας παραμένουν κλειστά σε Κέρκυρα και Παξούς, ενώ εκτιμάται πως η ένταση της ισχύουσας κακοκαιρίας θα αρχίσει κάπως να φθίνει από τις μεσημεριανές ώρες και έπειτα.

Πολλοί δρόμοι έχουν πλημμυρίσει και είναι οι συνήθεις “ύποπτοι” όπως στο προάστιο του Ποταμού, η

περιοχή της Σπηλιάς, του αεροδρομίου κ.α..

Έκκληση πολιτών

Μάλιστα, με ενημέρωση αναγνωστών προς την “ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ” απευθύνουν έκκληση στους οδηγούς να μην κάνουν χρήση του εσωτερικού δρόμου από το Τρίκλινο (φούρνος Κορακιανίτης) που οδηγεί στον Ποταμό και τις Αλυκές, καθώς έχει πλημμυρίσει και είναι πολύ επικίνδυνα!

Τα ανοικτού τύπου πλοία έχουν δέσει στο λιμάνι,  ενώ χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση είναι η Κεφαλονιά και η Ζάκυνθος καθώς οι ένταση των ανέμων στα νησιά αυτά του Ιονίου ξεπερνούν τα 7 Μποφόρ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί στις Υπηρεσίες τόσο της Πολιτικής Προστασίας όσο και της Αστυνομίας αλλά και της Πυροσβεστικής σοβαρά συμβάντα, ούτε έχει αναφερθεί έως ώρας (09:41) διακοπή ρεύματος.

Το συγκεκριμένο βίντεο δημοσιεύθηκε από τον κ. Γεράσιμο Μουμούρη

Το @kerkyrasimera.gr θα σας ενημερώνει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για οτιδήποτε αφορά στην κακοκαιρία

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!