Quantcast
SLIDERΚΑΙΡΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Κακοκαιρία την Πέμπτη, ασθενέστερη από την προηγούμενη

Μία ακόμη κακοκαιρία θα σημειωθεί στην Κέρκυρα αύριο Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, με κατά τόπους πολύ μεγάλα ύψη βροχής. Σημειώνεται πάντως ότι δεν θα είναι τόσο ισχυρή όσο της κακοκαιρίας που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την σελίδα «Ο καιρός στην Κέρκυρα», ήδη από απόψε το βράδυ οι νεφώσεις θα γίνονται όλο και περισσότερες και θα σημειώνονται κάποιες ασθενείς βροχοπτώσεις.
Τις μεταμεσονύχτιες ώρες τα φαινόμενα σταδιακά θα γενικευθούν και θα γίνουν κατά τόπους ισχυρά κυρίως τα ξημερώματα και τις πρώτες πρωινές ώρες.
Για το υπόλοιπο της Πέμπτης, θα σημειώνονται βροχές κατά περιόδους, οι οποίες τοπικά θα αποκτούν και έντονο χαρακτήρα. Πάντως θα υπάρχουν και διαστήματα στα οποία δεν θα βρέχει καθόλου σε πολλές περιοχές του νομού αλλά αυτά θα είναι μικρής διάρκειας κατά κύριο λόγο.
Καταιγίδες θα σημειώνονται κυρίως το πρώτο μισό της ημέρας.

Οι άνεμοι ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 4-6 μποφόρ, ενώ τοπικά και πρόσκαιρα δεν αποκλείονται και 7αρια. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Την Παρασκευή

Η Παρασκευή θα έχει και αυτή πιθανώς αξιόλογα φαινόμενα αν και αυτά θα είναι λιγότερα από την Πέμπτη και θα εκδηλωθούν κυρίως στο πρώτο μισό της ημέρας. Απο το απόγευμα της Παρασκευής οι άνεμοι θα γίνουν βορειοδυτικοί και ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση.
Καλός καιρός φαίνεται το Σαββατοκύριακο (μικρή πιθανότητα για ψιχάλες το Σάββατο), με την θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο.

Γενικά η νέα εβδομάδα φαίνεται πως θα κυλήσει με περισσότερη ηλιοφάνεια και αρκετά λιγότερες βροχοπτώσεις στην Κέρκυρα (δεν φαίνεται κάποια νέα οργανωμένη κακοκαιρία) σε σχέση με το τελευταίο 8ημερο όπου σε πολλές περιοχές του νομού μας έβρεξε υπερβολικά.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!