Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Καλύπτεται το Ιατρείο Οθωνών με γιατρό – Ενισχύονται με 9 νοσηλευτές τα Κέντρα Υγείας

Σε νέες ανακοινώσεις που αφορούν στις δομές υγείας της Κέρκυρας και των Παξών, προχώρησε ο βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ, Στέφανος Γκίκας. Βάσει αυτών, ενισχύονται τα Κέντρα Υγείας Κέρκυρας και Παξών με συνολικά εννέα νοσηλευτές, καλύπτεται το κενό στο ιατρείο Οθωνών άμεσα με ιατρό ενώ παράλληλα, αναμένεται η προκήρυξη τριών μόνιμων ιατρών στο Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Αναλυτικά:

• Εγκρίθηκε από την 6η ΥΠΕ η κάλυψη του κενού που παρουσιάστηκε στο Ιατρείο Οθωνών και θα αναλάβει άμεσα μία Ιατρός.
• Ενισχύονται τα ΚΥ της Π.Ε. Κέρκυρας με συνολικά 9 νοσηλευτές (4 στο ΚΥ Κέρκυρας, 2 ΚΥ Αγ. Αθανασίου, 1 ΚΥ Λευκίμμης, 1 ΚΥ Αγ. Μάρκου, 1 ΚΥ Παξών)
• Στην νέα προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας για την πρόσληψη μόνιμων Ιατρών για το Νοσοκομείο μας (θα βγει τις επόμενες μέρες) προβλέπονται 3 θέσεις και συγκεκριμένα: 1 Ορθοπεδικός Επιμελητής Α΄, 1 Νεφρολόγος Επιμελητής Α΄ και 1 Παθολόγος Επιμελητής Α΄.
Σημειώνεται ότι στην προκήρυξη του Μαρτίου είχαν προβλεφθεί άλλες 13 θέσεις μονίμων Ιατρών ΕΣΥ για την Π.Ε. Κέρκυρας.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!