Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα (Κασσιώπη) – Συμβολικός αποκλεισμός του κεντρικού δρόμου για τα μαθητικά δρομολόγια

Συνεχίζεται για τρίτο 24ωρο η κατάληψη του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Κασσιώπης, καθώς οι μαθητές διαμαρτύρονται με αυτόν τον τρόπο, για τα μαθητικά δρομολόγια που δεν καλύπτουν το Βόρειο Τμήμα του νησιού.

Να υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για άγονα δρομολόγια για τα οποία πρέπει να γίνει επαναπροκήρυξη διαγωνισμού, κάτι που θα έχει ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Κώστα Ζορμπά. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι με την επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού αυτόματα θα καλυφθούν και τα δρομολόγια.

Διαβάστε ακόμη: Κέρκυρα: Σε ιστορικά υψηλά οι αεροπορικές αφίξεις

Το πρόβλημα παραμένει με δεκάδες μαθητές να αδυνατούν να μεταβούν στα σχολεία του Βορρά, εν προκειμένω, σε καθημερινή βάση.

Ως εκ τούτου, σε συμβολικό αποκλεισμό αναμένεται να προχωρήσουν το πρωί της Πέμπτης μαθητές και γονείς, εκφράζοντας έτσι για μια ακόμη φορά την αγανάκτησή τους για την επικρατούσα κατάσταση στο συγκεκριμένο πεδίο της εκπαίδευσης και για τα προβλήματα που καλούνται να λύσουν οι γονείς, ως μη έχοντες την ευθύνη. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!