Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Κατέληξε 12χρονο κορίτσι στη Βόρεια Κέρκυρα

Την κοινωνία της Κέρκυρας συγκλονίζει η είδηση θανάτου ενός 12χρονου κοριτσιού το πρωί της Παρασκευής στη Βόρεια Κέρκυρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη  κατέληξε σήμερα το πρωί στο σπίτι της ενώ ο θάνατός της διαπιστώθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Αθανασίου, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα.

Έχει οριστεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ιατρικού κύκλου, το κορίτσι υπέφερε από έντονους πονοκεφάλους ενώ είχε διακομιστεί πριν από περίπου έξι μήνες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, στο οποίο είχε νοσηλευτεί για τρεις μήνες.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του @kerkyrasimera.gr εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του άτυχου κοριτσιού, που δεν πρόλαβε να ζήσει…

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!