Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Καταγγέλλει “διακριτικά” υπ. Καθαριότητας και Πολ. Προστασία Δήμου για το Βίδο ο Νεράντζης

Τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Σερεμέτη καθώς και τους οδηγούς της Πολιτικής Προστασίας που μεταβαίνουν στο Βίδο αλλά δεν μετακινούν το μοναδικό όχημα, καταγγέλλει “διακριτικά” ο δημοτικός σύμβουλος και “Βιδάρχης” Σπύρος Νεράντζης. 
Αφορμή, στάθηκε ο όγκος των απορριμμάτων που έχουν συσσωρευτεί στο Βίδο και που δεν γίνεται η αποκομιδή τους από την υπηρεσία Καθαριότητας. Ωστόσο ξεκαθαρίζει πως ο ίδιος θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου η νησίδα να παραμείνει καθαρή.
 
Η ανακοίνωση Νεράντζη
 
Μπορεί ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας να παραμένει σταθερός στην θέση του και να μην στέλνει προσωπικό για την καθαριότητα στο Βίδο, μπορεί η Πολιτική Προστασία να στέλνει αρκετές φορές, δυο οδηγούς στο Βίδο, αλλά να μην μετακινούν το μοναδικό όχημα του Βίδο, παρά μόνον για φωτιά….. όμως το Βίδο θα παραμείνει καθαρό γιατί και ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!