Quantcast
Στιγμιότυπο από τις προ διμήνου κινητοποιήσεις στο Σολάρι
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Σολάρι: Απέκλεισαν συμβολικά το δρόμο αντιδρώντας στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (vid)

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας πραγματοποίησε σήμερα ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Κατοίκων-Επιχειρηματιών & Επαγγελματιών της Περιοχής Σολάρι Κέρκυρας.

Αίτιο της διαμαρτυρίας, είναι οι δοκιμαστικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχει αποφασίσει και υλοποιεί η Περιφέρεια ΙΝ.

Σύμφωνα με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής, μια τέτοια απόφαση θα βλάψει σημαντικά το Σολάρι, οδηγώντας την πλειοψηφία των επιχειρήσεων σε λουκέτο και θέτοντας παράλληλα  σε κίνδυνο την ζωή των πεζών.

Αίτημα της σημερινής διαμαρτυρίας είναι ο άμεσος αποχαρακτηρισμός του δρόμου.

Η πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Μ. Ρέβη μίλησε για τις συνέπειες της απόφασης της Περιφέρειας για τους κατοίκους και τους επαγγελματίες και έκανε ξεκάθαρη την πρόθεση του Συνδέσμου να βρεθεί από κοινού μια λύση:

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης σημειώθηκαν μικρο-εντάσεις ανάμεσα στους διαδηλωτές σχετικά με το κλείσιμο του δρόμου από τους ίδιους.

Η κ. Ρέβη τόνισε ότι η διαμαρτυρία θα παραμείνει ειρηνική δίχως την πρόκληση προβλημάτων:

H κ. Α. Μπαλού εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιονίων Νησιών, προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο:

Ο κ. Β. Αλαμάνος, καταστηματάρχης της περιοχής και πρόεδρος του Σωματείου Αυτοαπασχολουμένων Επαγγελματιών Βιοτεχνών Κέρκυρας μίλησε για την πρωτοβουλία των καταστηματαρχών της περιοχής:

ΝΑΝΣΥ ΔΟΡΔΟΚΙΔΟΥ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!