Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Καφέ νερό στις βρύσες στη Μαρασλή, μέρα παρά μέρα, από το Πάσχα

Μια ακόμη  καταγγελία έρχεται να προστεθεί στις πολλές που γίνονται με θέμα το νερό, είτε αυτό αφορά στη διακοπή υδροδότησης, είτε στην έλλειψή του, είτε στην κακής ποιότητας νερού.

Αυτή τη φορά, η καταγγελία αφορά στο καφεκίτρινο νερό που τρέχει από τις βρύσες σε σπίτια στη Μαρασλή, στο κέντρο την πόλης και μάλιστα από την περίοδο του Πάσχα. Βάσει της καταγγελίας κατοίκου της οδού, κάθε δεύτερη μέρα από τις βρύσες τρέχει νερό χρώματος καφέ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει χρήση του, για πλύση ρούχων, σκευών κουζίνας, μπάνιο κλπ.

Η επικοινωνία των πολιτών που υφίστανται αυτό το πρόβλημα, με τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ είναι αδύνατη, καθώς, όπως λένε, δεν ανταποκρίνεται κανείς ενώ το γραφείο της Δημάρχου, η οποία είναι πρόεδρος της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ, δηλώνει αναρμόδιο. 

Να σημειωθεί πως αυτό το φαινόμενο εντοπίζεται σε πολλές περιοχές της Κέρκυρας ανά την έκτασή της, κυρίως μετά από διακοπή της υδροδότησης αλλά σε αυτήν την περίπτωση, στην Οδό Μαρασλή, δεν έχει προηγηθεί κάποια βλάβη που να δικαιολογεί αυτήν τη κακή ποιότητα νερού.

 

 

φωτο αρχείου 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!