Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Κεραυνός χτύπησε και την πίστα του αεροδρομίου

Οι χτεσινοί κεραυνοί εκτός από την φωτιά στην σκεπή του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, προκάλεσαν σειρά προβλημάτων στο νησί.
Κεραυνός “χτύπησε” και  την πίστα του αεροδρομίου Ι. Καποδίστριας την Δευτέρα, ανοίγοντας μάλιστα τρύπα στο έδαφος, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο Δημήτρης Πανιπέρης, ο οποίος είναι εργαζόμενος στο αεροδρόμιο του νησιού. Όπως αναφέρει στην αναρτηση του: “Μια περίεργη και ζέστη μέρα με ήλιο, βροχή, χαλάζι και κεραυνούς….
 
 
Επικίνδυνους κεραυνούς, ένας έσκασε στην πίστα πίσω από μία Ryanair κάνοντας εκκωφαντικό θόρυβο και ανοίγοντας τρύπα…. Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα ακόμα και για την σωματική μας ακεραιότητα…”
 
Φωτος: Δημήτρης Πανιπέρης
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!