Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα – Ως άλλος Άγιος Βασίλης ο Σπύρος Σιμάτης προσέφερε 110 Kg γλυκά στο Νοσοκομείο!

Το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, επισκέφθηκε σήμερα ο Επιχειρηματίας Σπύρος Σιμάτης, ο οποίος προσέφερε 110 kg γλυκίσματα, προκειμένου να δοθούν στο Νοσηλευτικό Προσωπικό του Ιδρύματος.

Ο Διοικητής  του Νοσοκομείου, Λεωνίδας Ρουμπάτης ευχαρίστησε  τον κ. Σιμάτη για την προσφορά του αλλά και την γενικότερη  συνδρομή του σε ανάγκες του Νοσοκομείου.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, δήλωσε μεταξύ των άλλων: «Η σημερινή  ευγενική  χειρονομία  του κ. ΣΙΜΑΤΗ  αποτελεί για μας, μια σημαντική αναγνώριση  του έργου που επιτελείται στο Νοσοκομείο μας, από το σύνολο του προσωπικού. Τον ευχαριστούμε  θερμά και με την ευκαιρία της εορτής  του Πολιούχου του Νησιού μας, Αγίου Σπυρίδωνα, εύχομαι  στον ίδιο, σε όλους τους Κερκυραίους και στις οικογένειες τους,  Χρόνια Πολλά  και Υγεία σε όλους»

Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως ο κ. Σιμάτης δώρισε τάμπλετ και γλυκά στο Ορφανοτροφείο της Κέρκυρας ενώ είδη προστασίας covid-19 προσέφερε και στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!