Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Κλειστά και τα ΚΔΑΠ Βορρά και Κέντρου – Τι γίνεται με τους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς

Σε νέα επικοινωνία με την αντιδήμαρχο Παιδείας και πρόεδρο του ΣΥ.ΚΟΙ.ΠΑ. Μαρία Ζερβού, με δηλώσεις της στο @kerkyrasimera.gr ενημερώνει πως θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Πέμπτη 07/10 και τα ΚΔΑΠ που λειτουργούν το απόγευμα. Συγκεκριμένα, κλειστό θα παραμείνει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Δήμου Βόρειας Κέρκυρας καθώς και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων. Όσον αφορά στην αυριανή μέρα (Παρασκευή), αναμένεται νέα ενημέρωση τόσο από την ίδια, όσο και από τον αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Κώστα Ζορμπά.

Όσον αφορά δε, στους ιδιωτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς καθώς και τα ιδιωτικά ΚΔΑΠ, η κα. Ζερβού δήλωσε πως δεν είναι αρμοδιότητά της καθώς υπεύθυνος για τις αποφάσεις είναι η Περιφέρεια και συγκεκριμένα ο κ. Ζορμπάς. 

Άλλωστε, η ίδια σύγχυση είχε καταγραφεί και κατά την περσινή χρονιά, που είχε εκδοθεί ανακοίνωση αργά το βράδυ για μη λειτουργίας των σχολείων της Κέρκυρας λόγω παγετού και χιονόπτωσης. Τότε, είχε διευκρινιστεί πως τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια ακολουθούν τις αποφάσεις της αντιπεριφέρειας. Έως αυτήν την ώρα πάντως (10:22) δεν έχει διευκρινιστεί κάτι αναφορικά με τη λειτουργία των ιδιωτικών σταθμών, νηπιαγωγείων και ΚΔΑΠ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!