Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Κλειστός ο δρόμος στον 1ο καταυλισμό στον Αη Γιάννη – Έκαψαν αυτοκίνητο

Κέρκυρα: Κλειστός είναι ο δρόμος στον Άη Γιάννη στον πρώτο καταυλισμό, καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπάρχει αντίδραση στο πλαίσιο των γεγονότων στο Πέραμα, με τον θάνατο του 18χρονου Ρομά από σφαίρες αστυνομικών. Η κυκλοφορία εκτρέπεται, καθώς βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής στην περιοχή. Παράλληλα, περίπου 30 άτομα έβαλαν φωτιά και έκαψαν ένα παλιό εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου. Επίσης βρίσκονται και δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

 
Να υπενθυμίσουμε ότι η νεκροψία-νεκροτομή του νεαρού Ρομά έδειξε ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος και προκλήθηκε από το διαμπερές τραύμα στον θώρακα.

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!