Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Μεγάλα προβλήματα υδροδότησης στις Δ.Ε. Κασσωπαίων και Θιναλίων – Τι τα προκαλεί

Μεγάλα προβλήματα στην υδροδότηση της ευρύτερης περιοχής των ΔΕ Κασσωπαίων και Θιναλίων Δήμου Βόρειας Κέρκυρας λόγω των πυρκαγιών του Ιουλίου 2023.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, τα προβλήματα στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας (αυξομειώσεις τάσης, απότομες διακοπές κλπ) που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά του Ιουλίου 2023 στις Δημοτικές ενότητες Θιναλίων και Κασσωπαίων προξένησαν σοβαρές βλάβες  στα  συστήματα τροφοδοσίας των αντλιοστασίων με αποτέλεσμα τις διακοπές νερού στην ευρύτερη περιοχή.

Διαβάστε ακόμη: 350 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στην Κέρκυρα την περιόδο του Δεκαπενταύγουστου

Εξ΄ αιτίας αυτού και δη της μεγάλης βλάβης στην αντλία της γεώτρησης στη θέση «ΚΑΜΙΝΙΑ» της κοινότητας Νησακίου και σε βάθος 300 μέτρα, υπάρχει  έλλειψη υδροδότησης στην ευρύτερη περιοχή Νησακίου ΔΕ Κασσωπαίων του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και δη στους οικισμούς  Κατάβολο, Φακαμιά, Καρυά και Πάνω Βιγλατούρι.

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας και η ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ προχωρούν σε συντονισμένες ενέργειες για άμεση αντικατάσταση της αντλίας και ομαλοποίηση της υδροδότησης.

Ευχαριστούμε τους δημότες μας για την κατανόηση και την υπομονή στα προβλήματα υδροδότησης που εμφανίστηκαν . 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!