Quantcast
mde
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Φεστιβάλ ΠΟΛΗ-ΣΚΗΝΗ: Πρεμιέρα με ψηφιακή απεικόνιση του παλαιού δημοτ. θεάτρου (vid)

Με την ψηφιακή απεικόνιση του Παλαιού Δημοτικού Θέατρου της Κέρκυρας. και συναυλία Jazz μουσικής ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης το φεστιβάλ ΠΟΛΗ ΣΚΗΝΗ που διοργανώνει από 8-18 Μαϊου το ΔΗΠΕΘΕ.

Το Φεστιβάλ, καλεί δημιουργούς να εμπνευστούν από την Πόλη της Κέρκυρας, και με αναφορά συγκεκριμένα σημεία της, να σχεδιάσουν δράσεις , περιπάτους, θεατρικά δρώμενα, δημόσιες συζητήσεις και εργαστήρια, live art και οπτικοακουστικές παρεμβάσεις.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕΚ Βαρβάρα Δούκα:
«Σε συνεργασία με όλα τα Τμήματα του Ιονίου Πανεπιστημίου, τους ηθοποιούς του ΔΗΠΕΘΕ, μουσικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες, επιδιώκουμε να ανακαλύψουμε εκ νέου την Πόλη, να τη μεταμορφώσουμε, να συζητήσουμε γι αυτήν και τα κρυφά σημεία της, να την αποτυπώσουμε με νέους τρόπους.
Η ΠΟΛΗ συζητάει
Η ΠΟΛΗ μεταμορφώνεται”.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!