Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Τροχαίο εντός της μαρίνας Γουβιών – Τραυματίστηκε 64χρονος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, εντός της μαρίνας Γουβιών Κέρκυρας, όταν 64χρονος αλλοδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος στην προσπάθεια του να αποφύγει την σύγκρουση με Ι.Χ.Ε. όχημα έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Το Ι.Χ.Ε. όχημα εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος, ενώ ο 64χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου και παραμένει για νοσηλεία.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, διενεργήθηκε αλκοολομέτρηση στον ανωτέρω οδηγό, όπου βρέθηκε συγκέντρωση οινοπνεύματος σε χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα στην πρώτη μέτρηση 0,40 mg/l και στη δεύτερη 0,34 mg/l και του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!