Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Τόμπρος: Δε δώσαμε χρίσματα για δήμους, ναι σε όσους στήριξαν «Κλεισθένη»

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επεδίωξε αν δώσει χρίσματα για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ενώ από την άλλη καλεί τους πολίτες να στηρίξουν στους τρεις  νέους δήμους ψηφοδέλτια που έχουν αποδεχτεί  την μεταρρύθμιση του “Κλεισθένη».Αυτά ανέφερε ο συντονιστής της νομαρχιακής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Τόμπρος στο πλαίσιο της χθεσινής συνέντευξης τύπου.

Οσο για το επίμαχο sms που έφυγε πρόσφατα προς μέλη του κόμματος αναφορικά με τις στηρίξεις ενόψει εκλογών, τόνισε ότι στην ουσία αποτυπώνει την πρόσφατη απόφαση του οργάνου.

Ειδικότερα, ο κ. Τόμπρος τόνισε τα εξής:

«Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας χαιρετίζει τη μεγάλη συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές, δυνατότητα την οποία προσέφεραν η καθιέρωση της απλής αναλογικής καθώς επίσης και η διάσπαση του ενιαίου Δήμου της Κέρκυρας. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συμμετοχή θα συμπληρωθεί με τη μαζική προσέλευση των πολιτών στις κάλπες, καθώς επίσης και με την ενίσχυση της κουλτούρας συνεργασιών μέσα στα νέα Δημοτικά Συμβούλια. Έχουμε δηλώσει με σαφήνεια ότι σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές α’ βαθμού το επίδικο για εμάς δεν ήταν να δώσουμε χρίσματα. Με βάση αυτό το σκεπτικό, θεωρούμε ότι αυτοδιοικητικά σχήματα που έχουν αποδεχτεί την πολύ σημαντική αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση του “Κλεισθένη” και κινούνται σε δημοκρατική, προοδευτική και αντινεοφιλελεύθερη κατεύθυνση με μέτωπο απέναντι στον φασισμό και στον ρατσισμό, μπορούν να συμβάλλουν στην επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας.

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξουν και στους τρεις νεοσύστατους Δήμους της Κέρκυρας ψηφοδέλτια με αυτά τα χαρακτηριστικά, καθώς επίσης να στηρίξουν και όσα μέλη μας είναι υποψήφια σε αυτούς τους συνδυασμούς.

Καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξουν στην Περιφέρεια τον συνδυασμό της ΑΝΑΣΑ με επικεφαλής τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο. 

Τέλος, καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και την κερκυραϊκή κοινωνία στην κάλπη των Ευρωεκλογών στις 26 του Μάη να δυναμώσει τη φωνή τής Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ψηφίζοντας το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!