Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Μετά τις αντιδράσεις, άνοιξε και πάλι το πάρκινγκ της κ. Πλατείας

Άνοιξε και πάλι το πάρκινγκ της κάτω πλατείας, μετά τις αντιδράσεις του κόσμου, αλλά και των συλλόγων τόσο των μόνιμων κατοίκων της παλιάς πόλης, όσο και του εμπορικού κόσμου. Έως το πρωί του Σαββάτου, είχε κατέβει και η μπάρα εξόδου του πάρκινγκ από πλευράς δήμου προκειμένου να μην εισέρχονται σε αυτό παράνομα, οδηγοί προκειμένου να σταθμεύσουν. 
Ωστοσο, λίγες ώρες αργότερα, το απόγευμα του Σαββάτου, τα εμπόδια αφαιρέθηκαν από είσοδο και έξοδο, με αποτέλεσμα να λειτουργεί εκ νέου, ως ήταν.

Προηγήθηκε η σκληρή ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου με την οποία κατηγορούσε την ηγεσία του Δήμου για την υπόθεση των έργων τα οποία, εν όψει του Πάσχα και της έναρξης της τουριστικής περιόδου, χωρίς να υπάρχουν εναλλακτικά σχέδια, έχει γιγαντώσει την ήδη προβληματική υπόθεση στάθμευσης.

Μόνιμοι κάτοικοι: Οι άνθρωποι δεν υπολογίζουν τίποτα

Ο Σύλλογος Μονίμων Κατοίκων Παλαιάς Πόλης Κέρκυρας, με ανάρτηση μέλους του στην ομάδα του στο Facebook από τον πρόεδρό του Ν. Ολύμπιο, κάνει λόγο για πειραματισμούς χωρίς να υπολογίζει η δημοτική αρχή τους μόνιμους κάτοικους και την καλεί να δώσει δημόσιες απαντήσεις για το αν υπάρχει αδειοδότηση για να εκμεταλλευθεί σαν χώρο στάθμευσης την Κάτω Πλατεία και το τι ακριβώς σχεδιάζει.

Μάλιστα, έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το απόγευμα του Σαββάτου που δείχνουν ότι τα εμπόδια πρόσβασης… εξαφανίστηκαν: «Έχοντας υπόψιν την κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Κάτω Πλατεία στις τελευταίες εβδομάδες μπορούμε να πούμε ότι το να χαρακτηρίζουμε τη δημοτική αρχή σαν αποσυνδεδεμένη από την καθημερινότητα της πόλης είναι εξαιρετικά επιεικές. Οι άνθρωποι πειραματίζονται και δεν υπολογίζουν τίποτα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!