Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέρκυρα: Εγκαινιάσθηκε η έκθεση του Γιώργου Ρόρρη «Γυναίκα»

Στην Πινακοθήκη του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Δ.Ν. εγκαινιάσθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου, η έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Ρόρρη “Γυναίκα”.
 
Με τριάντα έργα από τη Συλλογή Σωτήρη Φέλιου και δύο έργα από την προσωπική συλλογή του καλλιτέχνη που εκτίθενται για πρώτη φορά, παρουσιάζεται η γυναικεία μορφή σε ποικίλες ηλικιακές φάσεις, στάσεις και στιγμές. Στον αντίποδα της κυρίαρχης αισθητικής, της επίπλαστης και αψεγάδιαστης εικόνας, η τέχνη του Γιώργου Ρόρρη εμμένει στην προβολή της σύγχρονης γυναίκας όπως πραγματικά είναι, χωρίς εξιδανίκευση και ωραιοποίηση.
 

Για την έναρξη της έκθεσης, εκτός του Γιώργου Ρόρρη βρέθηκαν ο συλλέκτης Σωτήρης Φέλιος και ο ζωγράφος Στέφανος Δασκαλάκης, Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολλοί φίλοι της τέχνης.
Η έκθεση παρουσιάζεται στο Τμήμα Περιοδικών Εκθέσεων Περιστυλίου, θα διαρκέσει έως τις 31 Μαΐου και είναι ελεύθερη για το κοινό.
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Κυριακή, 10:00 – 16:00 (Δευτέρα & αργίες κλειστά)
* Για την είσοδο στον εκθεσιακό χώρο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και η χρήση προστατευτικής μάσκας. Οι ανήλικοι 4 έως και 17 ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου 24 ωρών.
** Για ομαδικές επισκέψεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 26610-48690 ή στο pinakcrf1@gmail.com. Μέγιστος αριθμός ατόμων:25
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!