Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Κέρκυρα: Με επιτυχία ο “ΚόρΙσσος” αγώνας δρόμου στην άμμο

Με επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος για δέκατη συνεχόμενη χρονιά ο “ΚόρΙσσος” αγώνας δρόμου στην άμμο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο(17/9/22) στην περιοχή του Ίσσου.

Το γεγονός ικανοποίησε τόσο τους διοργανωτές, όσο τους δρομείς, που πήραν μέρος στην διαδρομή των 7 χλμ, τους περιπατητές, αλλά κυρίως τους μαθητές των δημοτικών σχολείων, που έτρεξαν την διαδρομή των 1200μ. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες υπήρξαν και δρομείς από Σουηδία, Γερμανία και Τσεχία.

Η τελετή λήξης 

Η τελετή λήξης άρχισε με συγκινητική αναφορά στον εκλιπόντα Σωτήρη Γαστεράτο, στην γυναίκα του οποίου απονεμήθηκε το μετάλλιο του «ΚόρΙσσου» τιμής ένεκεν για την πολύχρονη παρουσία τους και προσφορά  στον αγώνα για την διάσωση και ανάδειξη του Ίσσου. 

Επίσης έγινε αναφορά στους συνδιοργανωτές:  Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ,  ΠΕΔΙΝ Δήμο Νότιας  Κέρκυρας. Καθώς & τους υποστηρικτές: ΤΕ ΣΕΓΑΣ, «Διάπλους», ΣΕΒΑΣ «ΒΙΚΤΩΡ» (Βετεράνοι αθλητές στίβου), Κερκυραϊκός ΓΣ,  Λαοδάμας,  ΕΣΥΝ. Τιμήθηκαν για την συμβολή και συνεισφορά τους στην διεξαγωγή του αγώνα και της όλης εκδήλωσης η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, το τοπικό παράρτημα του ΕΕΣ, ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος, η Γενική  Κλινική «Αλέξανδρος Μάστορας», ο γιατρός Καββαδίας Αλέξανδρος, οι διευθύνσεις των ξενοδοχείων OLIVAR και Απόλλων Παλλάς.

Ιδιαίτερη παρουσία με εθελοντές των πολιτιστικών Συλλόγων Αγίου Ματθαίου, Βραγκανιώτικων, Χλωμού και Αργυράδων καθώς και του Αγροτικού συνεταιρισμού Αργυράδων. Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν φανέλες του αγώνα, μετάλλια, καπέλα και τυπωμένες με τοπία του Ίσσου κούπες.

Χαιρόμαστε ιδίως για τις συμμετοχές των παιδιών

Την ικανοποίησή του για την επιτυχία της διοργάνωσης εξέφρασε ο συντονιστής της, πρόεδρος του Περιβαλλοντικού  Αθλητικού Πολιτιστικού  Συλλόγου “ΚΟΡΙΣΣΟΣ”, Νίκος Πέρρος. Ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:  «… χαιρόμαστε για την συμμετοχή του κόσμου, ιδιαίτερα φέτος με τις μικρές ηλικίες που ήταν σαφώς η πολυπληθέστερη τα τελευταία χρόνια και γι αυτό υπάρχει η σκέψη να χωρίσουμε την κατηγορία των δημοτικών σχολείων σε ηλικίες, δίνοντας έμφαση σε αυτήν την ιδιαίτερη ηλικιακή κατηγορία που συμμετέχει σε εκδήλωση στην πανέμορφη περιοχή του Ίσσου. Έτσι συνειρμικά εξοπλίζονται με παραστάσεις από την περιοχή και αυτό θα βοηθήσει να γίνουν λάτρεις της πανέμορφης περιοχής, συνάμα με την αθλητική δραστηριότητα , όπως είναι ένα αγώνας δρόμου»!.

 

 

Οι τρεις πρώτοι των αγώνων :

 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 7χλμ

 

ΑΝΔΡΩΝ

  • Βαραγγούλης Προμηθέας – 2) Βαραγγούλης Άρης-3) Βαραγγούλης Αίαντας
  •  

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1)PETRA HAVLOVA – 2) Ρωμαίου Κωνσταντίνα – 3) Βάρελη Ασημίνα.

 

ΑΝΔΡΩΝ Κ18

  • Μόσχος Γεράσιμος -2) Μακαντάνης Κων/νος -3) Νεράϊδας Γιώργος.
  •  

ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κ18

  • Πηγή Λουκία- 2) Γουρδούκη Κατερίνα- 3) Βλάσση Ελένη
  •  

 

ΔΡΟΜΟΣ 1200μ

 

ΑΓΟΡΙΑ Δημ.Σχολείων

  • Κουλούρης Αλέξανδρος-2) Γουρδούκης Σήφης- 3) Γουρδούκης Αλέξανδρος.
  •  

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Δημ.Σχολείων

1) Κατωμέρη Αντωνία – 2) Βάρελη Αγγελική-3)Κοντομάρη Ιλιάνα

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!